Monday, April 20, 2020

How to make Focaccia / Cómo hacer focaccia (Jamie Oliver)

 
(Original video)

And this is the result of my second attempt with the recipe.
Este es el resultado de mi segundo intento.



Sunday, April 12, 2020

STREET FOOD ICONS: Chemist Turned Ceviche Master / El químico que se convirtió en master del ceviche

(Original video)
(English subtitles are from the original video)

Description (from original video): "Chef Tomas Matsufuji serves up some of Lima’s freshest ceviche at Al Toke Pez in Lima, Peru. Al Toke Pez serves high-quality ingredients at affordable prices in an unpretentious spot where diners can eat-in at the bar or take their food to-go. Along with ceviche, they offer classic Peruvian and Nikkei dishes like arroz con mariscos (fried rice with seafood), fried fish, and leche de tigre. Thomas goes to the fish market every morning to source fresh ingredients with a focus on sustainable buying practices."

Descripción: El chef Tomás Matsufuji sirve uno de los ceviches más frescos de Lima en su restaurante Al Toke Pez. El restaurante utiliza ingredientes de alta calidad y los ofrece a precios asequibles en un sitio sencillo donde los comensales pueden consumir sus platillos en la barra o comprarla para llevar. Junto con el ceviche, se ofrecen platillos clásicos peruanos y nikkei, como el arroz frito con mariscos, el pescado frito y la leche de tigre. Tomás va al mercado de pescados todas las mañanas en busca de ingredientes frescos y con un enfoque en las prácticas sustentables.