After graduating from the renowned French Culinary Institute in New York City, Kimbal Musk moved to Boulder, Colorado and co-founded "The Kitchen", a restaurant characterized for its 'communal tables' and for being 'kid friendly'. In this talk, Kimbal describes how America's food culture has changed in the last couple of decades, and over-processed food has contributed to an spiral cycle of obesity throughout the country. He encourages his fellow restaurateurs to re-define the role of restaurants, as a place where people can connect again with each other and their communities, and children can have fun and enjoy eating healthy and real food.
![](https://2.bp.blogspot.com/-EYRntSRdQ9M/XHSq2SJ-vFI/AAAAAAAAHUw/-rB-PbRiB0QVN9ATU0j9fIPZp4bFhS7HACLcBGAs/s640/kimbal%2Bmusk.jpg)
Después de graduarse en el conocido Instituto Culinario Francés en Nueva York, Kimbal Musk se mudó a Boulder, Colorado. Fue el co-fundador de "The Kitchen", un restaurante que se caracteriza por sus "mesas comunitarias" y por estar orientado también a los niños. En esta charla, KImal describe cómo ha cambiado la cultura de comida estadounidense en las dos últimas décadas y cómo la comida sobreprocesada ha contribuido a la espiral de obesidad a lo largo de todo el país. Anima a sus compañeros restauradores a redefinir el papel de los restaurantes como un sitio donde la gente puede otra vez conectarse entre sí y con su comunidad; además los niños pueden pasárselo bien y disfrutar mientras comen comida sana.
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