El Salvador: Elote Loco

Eating With My Five Senses está colaborando con 196 flavors en la traducción al ESPAÑOL de una serie de video recetas. Aquí compartiré los videos una vez traducidas.

Te invito a concer más sobre el "Elote Loco" de El Salvador y su historia. Podrás leer la receta con todos sus detalles (al final del artículo). Descubrí esta receta al trabajar en esta serie de videos de 196 flavors y me encantó porque es una ¡deliciosa manera de comer el maíz en mazorca!


 

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Eating With My Five Senses is collaborating with with the translation of a series of video recipes to SPANISH.

I invite you to learn more about the history of the delicious Elote Loco from El Salvador and read the recipe in detail (at the end of the article)


 

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TEQUEÑOS (Venezuelan cheese sticks)

TEQUEÑOS (Venezuelan cheese sticks)

Ingredients:

  • 950 grams of all-purpose flour (~2 pounds)
  • 1 cup + ¼ cup of milk 
  • 1 cup + ¼ cup of water
  • ½ cup of oil
  • 15 grams of salt (~0.5 ounces)
  • Queso palmita (Venezuelan Palmita Cheese) (Cut it similarly to the size of a large French fry, about 8 cm x 1.5 cm, or ~3 inches x 0.5 inches)

 

Bélgica: Waffles de Lieja / Belgium: Liege Waffles

Eating With My Five Senses está colaborando con 196 flavors en la traducción al ESPAÑOL de una serie de video recetas. Aquí compartiré los videos una vez traducidas.

Te invito a conocer más sobre la historia los deliciosos waffles de Lieja y leer la receta con todos sus detalles (al final del artículo)


 

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Eating With My Five Senses is collaborating with with the translation of a series of video recipes to SPANISH.

I invite you to learn more about the history of the delicious Liege Waffles and read the recipe in detail (at the end of the article)


 

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